Kontakt


Kontakt os, hvis du har brug for en speciel størrelse print, print på kanvas eller lignende. Brug formularen herunder. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 

Frequently Asked Questions

 

 

Here is a set of commonly asked questions and responses.

Sp. Hvilket kamera bruger du?

Jeg bruger det fantastiske Nikon D7500 og et udvalg af optikker. Jeg bruger et DX (cropped) sensor kamera fordi jeg ikke havde råd til et full frame på købstidspunktet.


Sp. Hvordan printes billederne?

Alle billeder udskrives på papir i høj kvalitet fra enten Hahnemühle eller Canson på en Canon imagePROGRAF Pro-300 professionel printer med den passende farveprofil (ICC) for at hjælpe med at sikre så nøjagtige farver som muligt. Printeren bruger 10 forskellige pigment-baserede blækpatroner, som sammen med papiret giver klare og dybe farver og fremragende holdbarhed.

Sp. Er billederne unikke?

Jeg skyder alle billeder selv og jeg prøver at være original. All billeder sælges kun i begrænset antal, hvilket sikerer dig et unikt billede kun få andre vil have mulighed for at eje. Hvert billede bliver leveret med et certifikat, der er med til at bekræfte ægtheden. Jeg vil underskrive på bagsiden af billedet. Jeg forbeholder mig retten til at bruge billedet i bøger, kalendre, på kort og online.


Sp. Hvordan bliver billederne sendt og hvorfra?

Jeg bruger bomuldshandsker ved pakning af billedet, som afhægning af størrelse vil blive sendt i enten en hård konvolut eller en plakatæske. I æsken bliver billedet forsigtigt rullet sammen til en bestemt størrelse så det vil kunne rette sig ud igen og ikke tager skade. Der afsendes fra Danmark.


Sp. Tilbydes der indramning?

Nej, men tag et kig på denne guide.