Filosofi bag fotografierneMin filosofi bag fotografierne er ikke kompliceret.

Mit arbejde med fotografi er fokuseret på en målsætning om at projicere hvordan jeg har det på tidspunktet for optagelsen - ikke kun på det nøjagtige tidspunkt, men også min generelle livssituation. Med min fotografering prøver jeg at fange verden, lige fra de meget små vanddråbekollisioner, der kun eksisterer i få millisekunder, til større landskabs-, hav- og bybilleder. Med sidstnævnte forsøger jeg ikke at skabe en dokumentar, men snarere, med et kreativt, kunstnerisk udstryk, at fange et øjeblik i tiden. Dette øjeblik kan variere fra meget korte (f.eks. 1/1000 sekund) til lange eksponeringer, hvor flere minutter kan fanges i et enkelt billede (hvilket jeg finder vildt fascinerende). Jeg har ikke til hensigt at bedrage beskueren, men ved efterbehandlingen hjemme, prøver jeg at forbedre hvert fotografi for at fortælle den historie, jeg vil fortælle med det. Dette kan f.eks. være ved at øge eller formindske kontrasten, ændre farver eller hvad jeg synes passer bedst til billedet. Som et eksempel kan et regnvejrsdagsbillede få en masse ekstra kontrast og mørkere skygger, for at gøre det mere dramatisk.


Med mit arbejde prøver jeg at fortælle en historie fra de steder, jeg besøger, mens jeg også prøver at gøre det gennem det, jeg ser som unikke fotos (i det mindste nogle, jeg ikke har set før). Selvfølgelig er jeg påvirket af det, jeg ser andre steder, men jeg prøver at have en personlig tilgang til noget, jeg har set i andres arbejde.


Som tidligere nævnt prøver jeg at projicere, hvordan jeg har det på tidspunktet for skuddet, og jeg prøver at gøre det ved at tænke på hvert skud; hvordan projicerer jeg mine følelser, stedets fornemmelse og øjeblikket til beskueren på den bedste måde? Når jeg komponerer og skyder, tænker jeg ofte "vil dette se godt ud på print?" Jeg tror på, ​​at de bedste fotografier er dem, der ser godt ud på papir, fordi en skærm med sit stærke lys og mættede farver føjer noget ekstra til fotografiet, mens papir ikke er så tilgivende, fordi det ikke drager fordel af skærmens egenskaber. Men misforstå mig ikke - fantastiske fotos kan også skabes udelukkende til brug på skærmen, og det gør jeg også selv. Jeg betragter blot de billeder, der er "værdige" til et print, for at være af den højeste kvalitet.


Jeg prøver konstant at lære nye teknikker og tilgange og forsøger at lære nedenfra og op, det vil sige, at få det grundlæggende i orden og derefter bygge alt andet oven på det. Langsomt, men sikkert bliver jeg bedre og bedre til at formidle min hensigt med hvert foto helt til det endelige print.


Jeg håber virkelig, at mine fotos vil inspirere dig til også at få fat i din kameratelefon eller det kamera, du har, og gå ud og fange ting og dele det med andre i det format, du finder passende!


Endelig, da det er en af grundene til dette websted, håber jeg, at du vil besøge butikken og se på, hvad jeg har til salg der - jeg ser meget frem til at forsigtigt og omhyggeligt at udskrive, pakke og sende dit personlige, originale, limited edition-print til dig, så du kan hænge det på en væg i dit hjem til din og dine gæsters nydelse og inspiration.